Nerezové nádoby s víkem
Často se nás ptáte, jaký pořídit nerezový hrnec na nakládání masa na uzení. Obecně se dá říci, že je úplně jedno, který hrnec pořídíte, pokud je vyrobený z nerez oceli 18/10. Důležité ovšem je, zda chcete používat hrnec na nakládání a občasné vaření nebo na nakládání a velmi časté vaření.
Na nakládání masa by se mohly použít i gastro nádoby.

V námi nabízených hrncích jsou velké rozdíly a to jak v materiálech, technickém zpracování i litrážích. Pokusíme se Vám vysvětlit, jaké rozdíly mezi jednotlivými značkami jsou.
 |
Korkmaz je zcela profesionální gastro nádobí vhodné jak na zmíněné nakládání mas, tak i na každodenní vaření v profi kuchyních. Tyto hrnce i kastroly mají extra silné dno a celkově vydrží nejvyšší zatížení v profi gastro provozech. |
 |
Hascevher jsou hrnnce a kastroly tzv. zlaté střední třídy. Je to velmi kvalitní nádobí za velmi příznivou cenu. Lze ho pořídit jak do restaurace, do školní kuchyně i na domácí vaření, tak třeba na zabijačky. Hodí se i na nakládání masa. |
 |
Onpira je velmi levná řada nerezových hrnců a to včetně poklice. Tyto hrnce velmi doporučujeme právě na nakládání masa a občasné vaření. Jsou tenkostěnné, mají poklici a jsou velmi levné. Pro tyto účely naprosto vyhovující a naši zákazníci si tyto nerez nádoby velmi chválí. Nejsou určeny na každodenní vaření. |
 |
Belis je tradiční český a velmi známý výrobce kvalitního smaltovaného nádobí. Smaltované velkoobjemové hrnce jsou oblíbené jak na vaření v kuchyních tak třeba na domácích zabijačkách. I do smaltovaného nádobí lze naložit maso. |
 |
Mäser jsou profesionální hrnce na každodenní vaření v gastro provozech. Tyto hrnco jsou velmi kvalitně zpracovány a mají silné dno. Jelikož jsou tyto hrnce a kastroly bez poklic (dají se dokoupit), na nakládání se příliš nehodí. |
 |
Mars je tradiční český výrobce várnic na jídlo a pití. Várnice se na nakládání masa nehodí. Hodí se spíše na uchování teplých jídel a nápojů. |
Z našich zkušenností a hlavně zkušenností našich zákazníků je nejlepší volba na nakládání masa řada Onpira. Pokud nechcete v nádobě každý den vařit, je to více než dobrá volba. V nádobě dále můžete:
- macerovat byliny
- připravovat zelí
- rozkvašovat ovoce
- vařit marmelády, sirupy a džemy
- použít jako zásobník medu
- a mnoho dalších věcí